Fotbollsvinster firar jag med ecigg och pucko

Jag heter John, är 28 år och fotbollsspelare samt brukare av ecigg. Inte professionell på det sättet att jag kan leva på det. Jag har även ett jobb som IT-konsult vid sidan av. Drömmen som ung grabb var att spela på en högre nivå, men livet och utbildning kom i vägen. För den hårda träning som krävs, och jag spelar idag på en lägre nivå i division 3. Har får jag ändå leva ut min dröm, om än i en mindre skala. Det finns en oskriven regel att man som idrottare inte ska röka eftersom det försämrar bland annat konditionen.

Ecigg

Men jag är väl tillsammans med en rad andra kända fotbollsprofiler

Undantaget som bekräftar regeln. Men det som skiljer mig från storspelare som Radja Nainggolan, Nebojsa Novakovic. Och Dimitar Berbatov är att jag inte har rökt en vanlig cigarett på 14 år. Ryktet säger att dessa spelare inför en match. Eller under halvtidsvilan kunde röka så mycket som 20 cigaretter på en gång. Inte riktigt min grej. Istället väljer jag det betydligt mer hälsosamma sättet att avnjuta ett bloss på, nämligen med e-cigg. Det funkar riktigt bra faktiskt. Dessutom är det väldigt gott. Jag har en rutin efter varje match. Vid förlust röker jag i min e-cigg en e-juice som heter ”Bad blood”. Och vid seger dricker jag alltid en pucko och röker min e cigg med smaken ”Banana Pudding”. En smakupplevelse och suverän kombo utöver det vanliga.

Pucko ecigg

När grabbarna i laget firar med öl och i vissa vall cigaretter kör jag alltså istället min ecigg

Bättre för både kropp och själ. Banana Pudding är en välbalanserad blandning med smak av just söt banan och krämig vaniljvisp. Som ger en perfekt sötma, och när jag även har en pucko att dricka dansar smaklökarna segerdans. Lite nikotin vill jag ha så vanligtvis kör jag med en juice som har 3 mg nikotin i e-ciggen. Eftersom jag är så entusiastisk kring det här har jag på senare tid fått tre st andra spelare i laget. Att gå över till e-cigg istället för vanliga cigaretter. Jag tror att fotbollsspelare söker kickar mer än folk i allmänhet. Och vad är väl inte bättre än att få sin kick först på planen. Och därefter med hjälp av en elcigg? Funkar varje gång. Jag vet att journalister, forskare och självutnämnda hälsoexperter ofta vill påtala hur farligt det är med e-cigg. Men vetskapen att jag slipper all den skit som finns i andra tobaksprodukter gör att jag skiter i det fullständigt.

Om man nu som jag faktiskt vill unna mig ett par bloss ibland

Är e cigg det bästa sättet att göra det på, särskilt för mig som fotbollsspelare. Jag kan varmt rekommendera folk som vill sluta röka tobaksprodukter att börja med ecigg istället. Och vill man slippa nikotin är det hur enkelt som helst, bara att köpa en e-juice utan det. Jag själv kör vidare i oförändrad takt och om två timmar ska vi bege oss iväg på bortamatch. I en buss där jag alltid sitter längst fram vid chauffören och röker min e cigg. Även chaffisen har jag fått att sluta röka vanliga tobaksprodukter, så där brukar vi sitta och röka ecigg ihop. Härligt. Länge leve eciggen!